Thuis

MTMC Engineering (Shenzhen) Limited

Van goede kwaliteit flatbed uvprinter voor verkoop
Van goede kwaliteit flatbed uvprinter voor verkoop
Het was mijn juist besluit een verdeler van flatbed UV de drukmachines van MTMC te zijn, kreeg ik mijn succes wegens uw concurrerende producten.

—— Tony Garvey

Dank voor de uitstekende drukkwaliteit, mijn klanten verhoogde een partij in de lijnen van huis en bureaudecoratie.

—— Larry Pollock

Ik ben online Chatten Nu

MTMC Engineering (Shenzhen) Limited

1 2 3
MTMC Engineering (Shenzhen) Limited MTMC Engineering (Shenzhen) Limited MTMC Engineering (Shenzhen) Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : MTMC
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 20,000,000-50,000,000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 40% - 50%

MTMC-de Beperkte Techniek (Shenzhen) is een high-tech onderneming die zich in productie en marketing van multifunctionele UV flatbed drukmachines specialiseren. Wij vergen hoogste niveau van kwaliteit en de dienst als beheersrichtlijn, en concentreren ons bij het oplossen van massaproduktiemoeilijkheden van huidige flatbed printers met onze overzichtstechnologie. Dank aan zijn stabiele prestaties en onze uitstekende dienst, is onze UVprinters snelst - het groeien best-sellers allebei in het buitenland en huis geworden.


Wij onderzoeken en ontwikkelen onafhankelijk uitstekende UVdrukmachines geschikt om op de meeste materialen zoals koper, staal, aluminium, ceramisch glas etc. te drukken, leer, pvc, kristal, muurdocument. Elk van onze printers keuren meest geavanceerde en populair drukhoofd in de markt goed, die onze gepatenteerde kerntechnologie combineren om ons UV flatbed printersideaal voor hoge snelheid, hoge resolutiedruk te maken. Zij worden wijd gebruikt in een verscheidenheid van drukmarkten van reclame, verf en kunst de werken, huis en bureaudecoratie, verpakkende lijnen, meubilairlijnen, bedrijven van elektro en elektronische producten.


Om de beste waarde voor onze printer te verstrekken vereisen de gebruikers en de partners houden maar oo verbeterend de drukprestaties, niet alleen uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid, houden handhavend concurrerende lage kosten. Om dit te doen, hebben wij grote techniekteams van werktuigbouw, software en kwaliteitscontrole gebouwd. Voorts verstrekken onze grote naverkoopingenieurs volledig spectrum trainingsprogramma, samen met 12 van het waarborgmaanden beleid, om onze gebruikers ervoor te zorgen en de partners zijn tevreden 100%, en maken uw zaken van de menigte duidelijk uitkomen.


Onze drukmachines zijn uitgevoerd naar vele landen in Amerika, Europa, Afrika en medio-in het oosten. Wij hopen onze concurrerende printers om meer gebruikers te helpen om succes te krijgen en wij verwachten een zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke over de hele wereld met iedereen.

 

Contactgegevens
MTMC Engineering (Shenzhen) Limited

Contactpersoon: Mr. Warren Jia

Tel.: 86-755-86562712

Fax: 86-755-86605076

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)